2245022565 ΠΛΑΤΥΟΛΟ, Κάρπαθος kapsalakis.panmetalliki@gmail.com
hero image

ΠΑΝΜΕΤΑΛΛΙΚΗ
ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Φ. 
 

Η εταιρεία Πανμεταλλική ιδρύθηκε το 1974 στην Κάρπαθο. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση της οποίας τα ηνία ανέλαβε πριν 15 χρόνια ο γιος κύριος Καψαλάκης Νικόλαος. Η εμπειρία μας είχε σαν αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αύξηση του κύκλου εργασιών της, λόγω του συνδυασμού τεχνολογίας, τέχνης, ασφάλειας και αισθητικής. 

Ο κύριος Καψαλάκης Νίκος, είναι πιστοποιημένος κατασκευαστής της ALUMIL εφαρμόζοντας σύστημα ελέγχου παραγωγής και έχει τη δυνατότητα να επικολλά στα κουφώματα αλουμινίου τη σήμανση CE.

Στα συνθετικά κουφώματα, συνεργάζεται με την εταιρεία kommerling.

Η εταιρεία σε συνδυασμό με το συνεχή εκσυγχρονισμό εξέλιξε τα προϊόντα της ώστε σήμερα να διαθέτει μια πλήρη γκάμα σχεδίων με τη μέγιστη ποιότητα που δένουν αρμονικά με την καλαίσθητη εμφάνιση, αξιοπιστία και τη συνέπεια της εταιρείας, επομένως και εγγυώνται την άμεση ανταπόκρισή της σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά στην πρόληψη και προστασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας.

Προϊόντα μας
Κουφώματα ανοιγόμενα, συρόμενα, κάγκελα ΙΝΟΧ και σε κατά παραγγελία σχέδια, πέργκολες, σκάλες, πόρτες, γκαραζόπορτες, ρολά, σίτες, ειδικές κατασκευές, πόρτες εισόδου.

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που να προσδίδουν αξία στο εταιρικό μας όνομα στις καλύτερες τιμές.

 

Πλατύολο, Κάρπαθος / Δωδεκανήσου
Τηλ: 2245022565 Κιν:6974994966
 
 
Η εκθεσή μας